VÅRE TJENESTER

 

 

 

Skytjeneste

Vi tilrettelegger Office, regnskapsprogram, CRM systemer, sikkerhet (AVG og RMM) skreddersydd etter deres behov. Alle programmer kjører på våre servere, så behovet for den kostbare PC-en er sterkt redusert. Skrivebordet er tilgjengelig fra både PC, Mac, nettbrett og mobil og er likt uansett hvilken enhet du benytter. Også om du bytter med nytt utstyr. Vi har også ekstra sikkerhet i sikkerhets-systemer for ekstern overvåking og styring i Remote Monitoring & Management; RMM som rapporterer kontinuerlig «helsetilstand», stabilitet og sikkerhet på alle enheter i datanettverket. Inkluderer Office 365. Nå med de nye Office 2016-appene for PC og Mac.

Det eneste man trenger er altså en PC, et nettbrett eller en mobil. Og internettilgang selvfølgelig.


Gjør arbeidsdagen enklere
Å jobbe i skyen betyr å kunne jobbe effektivt og fleksibelt. Webhus med Office 365 gir mulighet for å chatte, ha videomøter, ringe og motta samtaler – alt fra ett og samme grensesnitt.

Alt av dokumenter er trygt lagret i skyen, enkelt å dele og å få tilgang til - uansett om du jobber på PC, nettbrett eller mobil.

 

Webhus Backup
Er det behov for ekstra Backup, tilbyr vi dette til svært gunstige priser.

Kontakt oss gjerne for pris på kontor i skyen. Vi skreddersyr løsningen for ditt behov.

 

 

 Promotering

Sosiale medier er hurtige, åpne og umiddelbare.

Skal du bli sett og hørt på nett, kommer du ikke unna sosiale medier. Vi hjelper deg med valg av riktige kanaler og kampanjer for din markedsføring, og en aktivitetsplan som sikrer at du alltid treffer markedet du søker. I norge har 80 % av den norske befolkningen profil på sosiale medier. De under 30 år bruker sosiale medier til privatmeldinger og til å bla gjennom newsfeeden. De over 40 liker å kommenterer andres statuser, bilder og linker. Lojale kunder kjøper mer, de kjøper oftere og de kan være din virksomhets mest kraftfulle markedsførere. Online markedsføring i sosiale medier for din bedrift email marketing services Vi utvikler teknikker og systemer som hjelper deg med å kommunisere og selge mer effektivt via e-post og andre digitale kanaler. Vi tenker markedsføring og synlighet i flere kanaler - Samler data om dine leseres atferd og tilpasser kommunikasjonen, og sender ut ditt nyhetsbrevet i rett tid. Nyhetsbrev skal ses på som mye mer enn enveisinformasjon eller rent direktesalg-det skal fungere som en taktisk og integrert del i den totale markedsføringen. Det er veldig viktig å gjøre seg sett på internett. Det å ha en webside er ikke alltid nok for å trekke til seg potensielle kunder. Gjennom å markedsføre siden din opppnår du økt antall besøkende og salg. Vi hjelper deg med å promotere siden din gjennom alt fra sosiale medier til nyhetsbrev.

 

 

 Web

 

Skreddersydd Webdesign, Apper og CEO, 3Pack

Å være på nett eller ikke er ikke lengre et spørsmål.
Vi utvikler proffesjonelle websider med netthandel og sørger for prioritert synlighet og økt omsetning.

Publiseringsprogrammene vi benytter er WordPress og Joomla.

Din webside og markedsføring blir tilgjengeliggjort på alle typer enheter som f.eks. mobil, nettbrett, Laptop, PC og TV.

Eksempel pris enkel webside fra kr 5000,- eks. mva.


Redigering eller Totaldrift. Vi tilbyr fast avtale.Les mer

 

SEO, 3-Pack og Online markedsføring i sosiale medier for din bedrift

Vi optimaliserer bedriften din til beste plassering i google og populæritet i sosiale medier.

 


Mobil Apps
Har du en idè om mobilapp? Vi kan hjelpe deg å realisere appen, og vi har selvfølgelig taushetsplikt slik at din idè forblir din.

Med apper for mobile enheter blir tjenester gjort mye mer tilgjengelig for dine kunder.
Små, enkle apper kan ha stor brukerverdi og terskelen for å lage en er liten.
Fra en god app idé til utvikling og publisering kan det gå svært kort tid å lage en enkel app. Vi vet hvordan det gjøres.

 

 

 IT Drift

Stadig flere virksomheter møter store utfordringer med selv å drifte egne servere og nettverks infrastruktur. Det kreves store ressurser for å ivareta IT Drift med egen bedrift eller organisasjonen. Samtidig er det krevende for virksomhetens medarbeidere å holde seg oppdatert på nye tekniske muligheter og nødvendig kompetanse i en allerede travel hverdag. Vi leverer utstyret, setter opp kommunikasjonen, overvåker og vedlikeholder ditt system døgnet rundt og er tilgjengelig for IT support relatert til registrert utstyr i avtalen.
Dette betyr at du kan overlate all IT drift til oss og ha 100% fokus på prioriterte arbeidsoppgaver i stedet.

Med IT Drift fra Webhus AS får du:
Proaktiv Overvåking av Server
Sjekk av logger etter avtale
Rapporter om eventuelle rettelser og feil
Support etter avtale
Antivirus
Sikkerhetskopi
Brannvegg
Webhus AS setter opp det servicenivå som dere trenger alt etter deres behov.

Total IT Drift
Med Webhus Total IT Drifts avtale har dere kontroll på kostnader og utgifter, stabil drift og sikkerhet. Webhus AS dekker alt av løpende drift, monitorering og brukersupport. Vi tar ansvar for all maskinvare til lokal nettverks infrastruktur. Ved å utføre preventivt vedlikehold og overvåking. Alle servere har behov for regelmessig vedlikehold som:

Sjekk av alle vitale tjenester på server og klienter som:
disker, logger, antivirus, sikkerhetskopi, maskinvare og oppdateringer.
Bytte av defekt utstyr ved behov
Installere programvare, osv.

 

Vi har det meste av datautstyr

Vi har det meste av datautstyr fra de fleste kvalitetsmerkene på markedet i vårt sortiment og selger alt fra små komponenter som f.eks grafikkort, bærbar PC eller Power til kraftige servere.
Vi har mange års erfaring med drift av IT, og vet på bakgrunn av dette hvilke produkter som fungerer sammen og hvilke som ikke gjør det. I forbindelse med salg av maskiner og systemer tilbyr vi driftsavtaler som innebærer komplett drift og vedlikehold av IT for ditt firma inkludert support.

Vi har regelmessig gode tilbud og kanpanjer som dere finner på våre sosiale medier, via nyhetsbrev eller i vår netthandel. Følg oss på Facebook, Twitter, Instagram, youtube eller meld deg på våre nyhetsbrev her.

Vi klargjør, oppdaterer, drifter og sørger for at alle produkter vi leverer kjører problemfritt. Vi hjelper gjerne til å finne rett produkt for deg.

Microsoft 365 med Office

Webhus AS leverer e-post løsning basert på Microsoft Exchange Online, kanskje den beste mail- og kalender serveren på markedet, definitivt den mest brukte. Med Office 365 Premium eller E3 har du tilgang til e-post, booke møter, dele kontakter og kalender på både mobil, nettbrett og PC/Mac. Som Microsoft partner supporteres 365 produktene av oss.

Alle funksjonene i én integrert plan:

  • E-post med postboks på 50 GB
  • 1 TB med fillagring og deling
  • Videokonferanser i HD
  • Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac
  • Office-apper på nettbrett og telefoner
  • Alltid den nyeste versjonen av office produktene.

Moderne og fleksible teletjenester for bedrifter

Mer enn 275.000 fornøyde bedriftsbrukere
Valgt av mer enn 30.000 bedrifter
Landsdekkende distribusjon og kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim

God soliditet og lønnsomhet
Omsetning 1,1 milliarder i 2015
Største utfordrer til netteierne i bedriftsmarkedet

Frittstående applikasjon til PC og Mac

Hovedfunksjoner som i det webbaserte sentralbordet

Innebygget IP-telefon for bruk av headset direkte i PC

”Always on top”-funksjon, kan tilpasses skjermstørrelsen

kontakt

WEBHUS-IKT AS

Vålerveien 180

TLF:

Rune 97719700

Emil 47477286

Jan-Henrik 41452695

Her finner du oss

Driftsmeldinger

13.02.2018 Alle systemer er oppe

Support

supportpost@webhus.no

Eshop Cart